Bebek muhallebisi yapmak için mısır nişastası kullanmayı düşündüğümde, aklıma bu tarife dair birkaç soru geliyor. Öncelikle, mısır nişastasını eklerken soğuk su ile karıştırmanın neden bu kadar önemli olduğunu merak ediyorum. Topaklanmadan kaçınmak için başka bir yöntem var mı? Ayrıca, muhallebiyi pişirirken dikkat etmem gereken özel bir nokta var mı? Özellikle kaynama aşamasında karıştırmaya devam etmenin önemi nedir? Son olarak, meyve püresi ekleyerek zenginleştirme konusunda hangi meyveler daha iyi sonuç verir? Teşekkürler!
Bebek muhallebisi yapmak için mısır nişastası kullanmayı düşündüğümde, aklıma bu tarife dair birkaç soru geliyor. Öncelikle, mısır nişastasını eklerken soğuk su ile karıştırmanın neden bu kadar önemli olduğunu merak ediyorum. Topaklanmadan kaçınmak için başka bir yöntem var mı? Ayrıca, muhallebiyi pişirirken dikkat etmem gereken özel bir nokta var mı? Özellikle kaynama aşamasında karıştırmaya devam etmenin önemi nedir? Son olarak, meyve püresi ekleyerek zenginleştirme konusunda hangi meyveler daha iyi sonuç verir? Teşekkürler!
Cevap yaz